Elektrische poort oprit installeren voor thuis of bedrijven

Wanneer het om de veiligheid van ons huis en gezin gaat, nemen we geen risico’s. Daarom is het goed om te weten dat van Sprundel ICT & Beveiliging de oplossing biedt om uw huisbeveiliging te verhogen.

Neem contact op voor een offerte, volledig kosteloos!

“Hele duidelijke communicatie, goede service en waar voor je geld. Twan heeft ons met alle geduld alle opties doorlopen. Een echte aanrader! “

Offerte aanvragen voor beveiligingssysteem

Hoe kunnen wij contact met u opnemen?
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van een elektrische poort op je oprit

Elektrische poorten oprit bieden niet alleen bescherming, maar versterken ook het gemak van het betreden en verlaten van uw eigendom.

Soorten elektrische poorten voor de oprit

Stelt u zich eens voor dat bij aankomst in de ochtend bij uw bedrijf, de eerste indruk wordt gevormd door een elegante elektrische poort die met een vloeiende draaibeweging opent. Een draaipoort is een toegangspoort die naar binnen of buiten opent en een klassieke uitstraling combineert met betrouwbare toegangscontrole voor uw bedrijf of woning.

Een naadloos bewegende poort die zich zijwaarts opent en sluit, zonder veel ruimte in beslag te nemen. Dat is een schuifpoort, een praktische en moderne oplossing voor zowel woningen als bedrijven. Van Sprundel biedt schuifpoorten die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook een efficiënte toegangscontrole bieden. Lees hier meer over de verschillen tussen draaipoorten en schuifpoorten.

Mooie elektrische poort oprit

Prijs van een elektrische poort oprit

De prijs van een automatische oprit poort kan variëren en is afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan het gekozen type poort, het materiaal, de afmetingen en eventuele extra functies spelen een rol bij het bepalen van de kosten. Voor een gepersonaliseerde prijsindicatie en meer informatie over beschikbare opties nodigen we u uit om contact met ons op te nemen of een offerte voor uw specifieke poort aan te vragen.

Welke materialen kiezen voor een elektrische poort oprit?

Elektrische poort oprit hout

houten poort

Een houten poort straalt warmte en natuurlijke charme uit, wat een huiselijke sfeer creëert.

Elektrische poort oprit materialen - aluminium

Aluminium poort

Aluminium poorten zijn duurzaam, onderhoudsarm en beschikbaar in diverse kleuren en ontwerpen.

Zwart hek

Zelf materiaal kiezen

Afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften bieden wij maatwerkopties voor diverse materialen.

Waarom kiezen voor Van Sprundel?

Onze specialist kan uw oprit poort binnen één dag elektrisch maken. Gemak, comfort en veiligheid komen samen. Met een automatische hek oprit slaat u drie vliegen in één klap.
Van Sprundel ICT Elektrisch hek kopen

Toegang beheren

De elektrische poort kan op verschillende manieren automatisch worden geopend. Dit kan met kentekenherkenning, een pas, een app of door een telefonische oproep.

Kentekenherkenning

Bij gebruik van kentekenherkenning identificeert een sensor uw kenteken binnen een bereik van vijf meter. Zodra het kenteken is gedetecteerd, opent de poort automatisch.

Een veilig gevoel 

Onbevoegde bezoekers krijgen niet zomaar toegang tot uw terrein. Wilt u een extra stap zetten? Ontdek dan onze alarmsystemen of camerasystemen.

Geavanceerde sensor

Elke elektrische poort kan uitgerust worden met geavanceerde, gevoelige sensoren. Deze sensoren waarborgen dat u, uw huisdier en uw voertuigen niet klem komen te zitten tussen of onder de automatische poort.

Service & garantie

Wij bieden neutrale aanbevelingen voor de beste elektrische poorten. Uw poort ondergaat jaarlijkse inspecties om de optimale werking te behouden, en zo kunnen we de hoogste veiligheidsnormen handhaven.

Goedkeuring door de EER

Onze elektrische poortaandrijvingen zijn volledig CE-gecertificeerd, en voldoen aan de geldende voorschriften binnen de Europese Economische Ruimte.

Voor particulieren & bedrijven

Elektrische Schuifpoort

Elektrische poort bij uw thuis

Elektrisch poort voor uw bedrijf

Kantoor, Hooilaan 1, 4816 EM Breda

Elektrische poort uitbreiden met diverse functies

U kunt de mogelijkheden van uw poort uitbreiden door verschillende elektronische functies toe te voegen, zoals:

Direct beginnen met uw aanvraag.

Elektronische hekken voor huis of op uw bedrijfslocatief.

Start met veilig wonen en werken: Elektrische poort aanvragen

Uw persoonlijke gegevens
Waar bent u naar op zoek?