info@vansprundelict.nl

Binnen 24 uur antwoord

+31 (0) 85 060 00 75

Van 09:00 tot 18:00 bereikbaar

Hooilaan 1, 4816 EM Breda

Op afspraak

Wifi versterker Breda

Veelal bevindt uw modem zich in de meterkast, of in de woonkamer. In de buurt van het modem heeft u een snelle verbinding, maar u verwacht natuurlijk ook een snelle wifi connectie in de tuin en boven op zolder. Wij helpen hierbij.

Mijn wifi is traag

TE VER BIJ HET MODEM VANDAAN?

Veelal bevindt uw modem zich in de meterkast, of in de woonkamer. In de buurt van het modem heeft u een snelle verbinding, maar u verwacht natuurlijk ook een snelle wifi connectie in de tuin en boven op zolder. Wij helpen hierbij.

Wifi van KPN of Ziggo slecht?

U HEEFT WIFI VERSTERKERS MAAR DEZE WERKEN NIET GOED

KPN en Ziggo gebruiken beide hun eigen netwerkapparatuur en zij sturen dit naar u op. U kunt het dan zelf plaatsen. Of een monteur installeert het. Als u dit zelf installeert heeft u eigenlijk geen idee of het nu goed is of niet. Ook wil de installatie van een monteur soms niet eens deugen.

3 Streepjes wifi maar toch langzaam?

U HEEFT HET MISSCHIEN ZELF AL GEPROBEERD MAAR BENT ER HELEMAAL KLAAR MEE

U heeft al wat tips gehad of gelezen, maar het heeft nog helemaal niet het gewenste resultaat. U bent er klaar mee en wilt het nu helemaal goed hebben. Bel nu 085-0600075.

Vaak is er ontzettend veel verbetering mogelijk aan uw wifi. Jaren geleden bestond er alleen 2.4 Ghz wifi apparatuur. De laatste jaren is er zo veel verbeterd. Na de komst van 5 Ghz wifi is ook Wifi AC gekomen, deze combineert de 2.4 en de 5 Ghz frequenties. Oude apparaten ondersteunen geen 5 Ghz of Wifi AC. Maar vaak is dit wel om te bouwen, wij helpen hierbij.

Wifi bereik verbeteren

MET SLECHTS 1 WIFI PUNT HEEFT U BEPERKT BEREIK

U wilt natuurlijk overal perfect bereik waar u dat nodig heeft. Met onze speciale software voeren wij metingen uit en daardoor weten wij precies wat wij waar de wifi versterker moeten plaatsen.

Lopend videobellen door uw huis heen

WIST U DAT DIT MOGELIJK IS? ZONDER HAPERINGEN

U heeft al een wifi versterker maar toch heeft u veel haperingen. Wij weten precies wat u bedoelt. Daarom installeren wij alleen roaming access points. Hierdoor schakelt u automatisch over van wifi punt als u door uw huis loopt. Dus zowel een stabiele wifi verbinding zittend als lopend.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Andere artikelen

Electrische poort

Deze klant wilde graag niet meer uit zijn auto stappen om de poort open te doen, maar wilde dit graag met een afstandsbediening doen. Dit hebben wij natuurlijk geregeld.

Stuur ons een bericht

Copyright © 2021 van Sprundel ICT