Wifi zakelijk

Groot kantoor met 200 medewerkers voorzien van 34 Wifi access points, waardoor medewerkers zich nu door het pand kunnen verplaatsen terwijl zij online blijven tijdens Zoom meetings en remote desktop sessies. Voorheen viel de verbinding steeds weg.

Wifi bij u op kantoor

STEEDS MEER MEDEWERKERS WERKEN DRAADLOOS MAAR UW WIFI IS ONSTABIEL

Jaren geleden werkten bedrijven alleen maar met vaste pc’s. Tegenwoordig wordt steeds vaker gebruik gemaakt van laptops, eventueel met docking station. Maar uw medewerkers nemen vaak hun laptops mee naar een vergaderruimte of naar een presentatie ruimte. Tijdens deze vergadering of presentatie blijkt het wifi signaal regelmatig weg te vallen, u moet steeds opnieuw verbinding maken en de snelheid is om te huilen. Iedereen staat steeds stil en loopt vertraging op. Wij lossen dit voor u op!

Netwerkbekabeling bij u op kantoor

NIEUWE NETWERKKABELS NODIG OF HUIDIGE BEKABELING VERVANGEN? DAT REGELEN WIJ.

Wij kunnen nieuwe netwerkbekabeling bij u aanleggen op kantoor. Ook kunnen wij uw huidige netwerkkabels doormeten en zonodig vervangen, of de storing vinden en oplossen. Zoals een defecte netwerk connector.

Netwerkbekabeling en wifi doormeten

MET ONZE SPECIALE APPARATUUR METEN WIJ UW NETWERK DOOR EN SPOREN DE STORING OP

Wilt u weten welke netwerk problemen wij bij u op kunnen lossen en welke verbeteringen wij door kunnen voeren? Bel dan nu 085-0600075.

Ligt het aan de internetverbinding of aan het netwerk?

WIJ ZOEKEN SNEL UIT VOOR U WAAR HET AAN LIGT EN LOSSEN HET OP

Neemt u een internetverbinding af bij KPN of Ziggo en u heeft een probleem maar zij geven aan dat probleem niet aan hun verbinding ligt? Bel ons en wij zoeken voor u uit waar het probleem zit.

Of heeft u net een nieuw bedrijfspand en bent u aan het orienteren voor: een internetverbinding, wifi, een alarmsysteem met camera’s? Wij geven u het beste advies

Delen:

Andere artikelen

Stuur ons een bericht

Wilt u graag meer weten over onze beveiliging en ICT oplossingen? Neem gerust contact op!

Copyright © 2023 van Sprundel ICT