Over ons

Wat doen wij

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen op het gebied van ICT- en beveiligingssystemen. Omdat wij vanuit onze eigen ervaring al tegen veel problemen aangelopen zijn, begrijpen wij u en weten hoe het voelt om een kapotte laptop te hebben terwijl u hem zo hard nodig heeft (bijvoorbeeld).

U kunt ons als algemeen aanspreekpunt gebruiken voor uzelf en voor al uw gezinsleden of medewerkers. Daarnaast kunnen wij preventief ervoor zorgen dat u uw bestanden niet kwijt raakt, of uw systemen onderhouden zodat u weet dat ze veilig en snel zijn en blijven. Wij kunnen u snel op afstand helpen, en bij u op locatie komen, wat u het liefste wilt. U betaalt ook pas achteraf en u krijgt bij ons een goede garantie. U kunt ons bereiken op verschillende manieren: telefonisch, via e-mail en via whatsapp.

Een kijkje in ons kantoor

TEVREDEN KLANTEN

Dankzij onze ervaring en passie geven wij u de beste adviezen en oplossingen. Dit zorgt er voor dat u snel weer verder kunt met wat voor u belangrijk is. U kunt ons vrijblijvend bellen op 085-0600075. Wij blijven onszelf continu ontwikkelen en volgen diverse cursussen en opleidingen, waardoor wij u kunnen verzekeren dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Tevreden Klanten
Reparatie van een laptop in Breda

Begonnen vanuit Thuis, nu een kantoor

Ons doel is blijven groeien
Al onze klanten zorgen voor meer klanten, via mond tot mond reclame. Wij horen dagelijks van klanten dat ze zo tevreden zijn en dat zij iedereen ons aanraden. Wij zijn begonnen met een bureau thuis en inmiddels huren wij kantoorruimte vlakbij het centraal station in Breda.

De mensen achter van Sprundel ICT

Onze mensen zijn goed opgeleid en hebben passie voor het vak. Zij willen alleen met A merk producten werken, en zij vinden het dan de kunst om dit wel betaalbaar te houden, zowel voor hunzelf als voor u. Want alle producten die u wilt, die hebben zij zelf thuis ook! Onze medewerkers hebben al vanaf ongeveer hun 13e een grote interesse in ICT. In het begin werden vooral veel familieleden geholpen met hun problemen, nu zijn wij uitgegroeid tot officieel geregistreerd bedrijf, sinds 2011.

Onze medewerkers zijn leergierig en staan altijd open net wat extra’s voor u te doen, zoals nog even een schilderij op te hangen, als wij toch al bij u zijn. Zij beschikken over de meest recente productkennis en kunnen u daarom absoluut het beste advies geven. 

download

Twan van Sprundel

eIGENAAR

Op 13 jarige leeftijd was ik het liefst al met computers bezig. Ik wist het toen al zeker: ICT word ik blij van, ik wil graag problemen oplossen en mensen helpen. Na mijn ICT opleiding ben ik in loondienst gegaan, tegelijkertijd ben ik mijn bedrijf gaan opbouwen, inmiddels werk ik fulltime voor mijn eigen bedrijf. Ook geniet ik van het aanbieden en installeren van beveiligingsoplossingen aan huis en aan uw bedrijfspand om het u gemakkelijker en veiliger te maken. Ik weet alles van ICT en Inbraakbeveiliging.

Nazir

NAZIR CHERIBATI

ACCOUNTMANAGER / ADVISEUR

Met een flinke dosis enthousiasme adviseer ik klanten hoe zij hun omzet en service kunnen verhogen en hoe zij zich veilig kunnen voelen met behulp van onze beveiligingsoplossingen. Ik geef product presentaties en heb passie voor onze producten, die u het leven makkelijker maken. Ik ben betrokken en integer, ik ga graag met mensen om en maak makkelijk contact. Ik wil dat alle klanten tevreden zijn. Mijn persoonlijke anekdotes zijn: 1. Niet denken maar doen en 2. Werk is een combinatie van hard werken en amusement.

Benjoshua Antiri

BENJOSHUA ANTIRI

ICT / Electra

Ik ben elektromonteur, ik repareer computers en los ICT problemen op. Mijn ervaring in elektro en ICT is een erg goede combinatie, die vaak affiniteit met elkaar hebben. Ook leg ik bekabeling aan, stopcontacten, LED verlichting en help ik met installatie en voorbereiding van alarmsystemen en camera’s. Ik ben zeer klantgericht en zelfzeker.

Jeroen Bekkenkamp

jeroen bekkenkamp

NETWERKEN / SMART HOME

Ik ben de domotica expert. Ik maak uw huis slim met slimme apparaten, zoals uw gordijnen automatisch open als u thuis komt en uw lampen aan. Of u zegt hardop dat uw favoriete Netflix serie afgespeeld moet worden op uw TV, alles is mogelijk. Ook kunt u bij mij terecht voor netwerkbeheer en glasvezel schieten door middel van luchtcompressie.

Mitchel Post

MITCHEL POST

NETWERKEN / SYSTEEMBEHEER

Voor mij is geen uitdaging te gek en mijn vastberadenheid is groot om een fantastisch resultaat neer te zetten. Voor mij zijn complexe systemen mijn drijfveren, ik weet als geen ander wat de klant nodig heeft om de problemen op te lossen en ik heb alle kennis op gebied van Windows Server, VMware, routers en firewalls.

Jan van Clooster

Jan van Clooster

Beveiligingsmonteur / ELECTRA

Electra, alarmsystemen, en creativiteit, dat is waar ik voor sta. Ik bedenk vernuftige oplossingen om bekabeling precies uit te laten komen waar hij wil, of om snel de oorzaak van een storing te vinden. Ik vind het belangrijk dat de klant tevreden is en daar zet ik mij voor in. Ik kan overweg met alle gereedschappen en ben áltijd vriendelijk.

Steven de Vos

Steven de Vos

Website specialist

Ik zorg ervoor dat jouw bedrijf in de top 3 van Google gevonden wordt, ik weet precies wat er aan jullie website verandert moet worden om dit voor elkaar te krijgen. Daarnaast verbeter ik je website, ik zorg er voor dat potentiële klanten jullie gaan bellen of mailen in plaats van dat zij weer vertrekken vanaf jullie website en naar de concurrent gaan. Hoe ik dit doe? Dit kan ik gemakkelijk telefonisch of face to face toelichten. Daarnaast ben ik zeer goed in het schrijven van teksten, zodat jouw klanten denken: DIT bedrijf moet ik hebben.

BART V.D. BURGT

ICT SECURITY

Complexe netwerken beheren is mij een koud kunstje. Ook weet ik alle kwetsbaarheden en beveiligingslekken te vinden in netwerken en websites, en dit kan ik vervolgens beveiligen. Daarnaast programmeer ik in Visual Studio Code.

Moulham

Moulham Tarchihani

ICT / BEVEILIGING

Ik repareer alle laptops en zorg ervoor dat al uw wensen volledig in orde gemaakt worden. Ik ben erg kritisch naar mijzelf en haal altijd het beste in mijzelf naar boven. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om succes te behalen. Ik leer in mijn vrije tijd ook veel bij met ICT, omdat ik dit heel interessant vind. In mijn omgeving sta ik ook erg bekend als hardware reparateur.

Khalil

Khalil Alwadi

ICT / Beveiliging

Ik ben gedisciplineerd en ik ga recht op mijn doelen af, ik ben vooral geïnteresseerd in netwerken, wifi en camerabeveiliging. Ik ben vriendelijk en ik denk graag met je mee. Ik denk vaak in oplossingen en ga graag uitdagingen aan.

WIJ BESCHIKKEN OVER DE VOLGENDE CERTIFICERINGEN

MBV