Over ons

Wat doen wij

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen op het gebied van ICT- en beveiligingssystemen. Omdat wij vanuit onze eigen ervaring al tegen veel problemen aangelopen zijn, begrijpen wij u en weten hoe het voelt om een kapotte laptop te hebben terwijl u hem zo hard nodig heeft (bijvoorbeeld).

U kunt ons als algemeen aanspreekpunt gebruiken voor uzelf en voor al uw gezinsleden of medewerkers. Daarnaast kunnen wij preventief ervoor zorgen dat u uw bestanden niet kwijt raakt, of uw systemen onderhouden zodat u weet dat ze veilig en snel zijn en blijven. Wij kunnen u snel op afstand helpen, en bij u op locatie komen, wat u het liefste wilt. U betaalt ook pas achteraf en u krijgt bij ons een goede garantie. U kunt ons bereiken op verschillende manieren: telefonisch, via e-mail en via whatsapp.

Een kijkje in ons kantoor

TEVREDEN KLANTEN

Dankzij onze ervaring en passie geven wij u de beste adviezen en oplossingen. Dit zorgt er voor dat u snel weer verder kunt met wat voor u belangrijk is. U kunt ons vrijblijvend bellen op 076-2045556. Wij blijven onszelf continu ontwikkelen en volgen diverse cursussen en opleidingen, waardoor wij u kunnen verzekeren dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Tevreden Klanten
Reparatie van een laptop in Breda

Begonnen vanuit Thuis, nu een kantoor

Ons doel is blijven groeien
Al onze klanten zorgen voor meer klanten, via mond tot mond reclame. Wij horen dagelijks van klanten dat ze zo tevreden zijn en dat zij iedereen ons aanraden. Wij zijn begonnen met een bureau thuis en inmiddels huren wij kantoorruimte vlakbij het centraal station in Breda.

De mensen achter van Sprundel ICT

Onze mensen zijn goed opgeleid en hebben passie voor het vak. Zij willen alleen met A merk producten werken, en zij vinden het dan de kunst om dit wel betaalbaar te houden, zowel voor hunzelf als voor u. Want alle producten die u wilt, die hebben zij zelf thuis ook! Onze medewerkers hebben al vanaf ongeveer hun 13e een grote interesse in ICT. In het begin werden vooral veel familieleden geholpen met hun problemen, nu zijn wij uitgegroeid tot officieel geregistreerd bedrijf, sinds 2011.

Onze medewerkers zijn leergierig en staan altijd open net wat extra’s voor u te doen, zoals nog even een schilderij op te hangen, als wij toch al bij u zijn. Zij beschikken over de meest recente productkennis en kunnen u daarom absoluut het beste advies geven. 

download

Twan

eIGENAAR

Op 13 jarige leeftijd was ik het liefst al met computers bezig. Ik wist het toen al zeker: ICT word ik blij van, ik wil graag problemen oplossen en mensen helpen. Na mijn ICT opleiding ben ik in loondienst gegaan, tegelijkertijd ben ik mijn bedrijf gaan opbouwen, inmiddels werk ik fulltime voor mijn eigen bedrijf. Ook geniet ik van het aanbieden en installeren van beveiligingsoplossingen aan huis en aan uw bedrijfspand om het u gemakkelijker en veiliger te maken. Ik weet alles van ICT en Inbraakbeveiliging.

martin

Martin

ICT / COMPUTER REPARATIES

Met veel ervaring aanvaard ik elke uitdaging om uw computer of laptop te repareren en sta ik alle klanten vriendelijk tegemoet om te helpen met eventuele vragen of problemen.

dendennis

DENNIS

ELECTRA / BEVEILIGINGSMONTEUR

Ik doe het harde week zoals het aanleggen van beton en metaal. Het opzetten van poorten tot camera’s is voor mij geen moeilijkheid. Met veel interesse en kennis help ik elke klant dat iets geïnstalleerd wilt hebben.

Jeroen Bekkenkamp

jeroen

NETWERKEN / SMART HOME

Ik ben de domotica expert. Ik maak uw huis slim met slimme apparaten, zoals uw gordijnen automatisch open als u thuis komt en uw lampen aan. Of u zegt hardop dat uw favoriete Netflix serie afgespeeld moet worden op uw TV, alles is mogelijk. Ook kunt u bij mij terecht voor netwerkbeheer en glasvezel schieten door middel van luchtcompressie.

Mitchel Post

MITCHEL

NETWERKEN / SYSTEEMBEHEER

Voor mij is geen uitdaging te gek en mijn vastberadenheid is groot om een fantastisch resultaat neer te zetten. Voor mij zijn complexe systemen mijn drijfveren, ik weet als geen ander wat de klant nodig heeft om de problemen op te lossen en ik heb alle kennis op gebied van Windows Server, VMware, routers en firewalls.

Jan van Clooster

Jan

Beveiligingsmonteur / ELECTRA

Electra, alarmsystemen, en creativiteit, dat is waar ik voor sta. Ik bedenk vernuftige oplossingen om bekabeling precies uit te laten komen waar hij wil, of om snel de oorzaak van een storing te vinden. Ik vind het belangrijk dat de klant tevreden is en daar zet ik mij voor in. Ik kan overweg met alle gereedschappen en ben áltijd vriendelijk.

Steven de Vos

Steven

Website specialist

Ik zorg ervoor dat jouw bedrijf in de top 3 van Google gevonden wordt, ik weet precies wat er aan jullie website verandert moet worden om dit voor elkaar te krijgen. Daarnaast verbeter ik je website, ik zorg er voor dat potentiële klanten jullie gaan bellen of mailen in plaats van dat zij weer vertrekken vanaf jullie website en naar de concurrent gaan. Hoe ik dit doe? Dit kan ik gemakkelijk telefonisch of face to face toelichten. Daarnaast ben ik zeer goed in het schrijven van teksten, zodat jouw klanten denken: DIT bedrijf moet ik hebben.

Schermafbeelding 2023 09 21 152725 - Over ons

DANIEL

ICT / NETWERKEN

Al vanaf jong af aan zat ik al heel diep in de ICT. Met veel ervaring van computers repareren en oplossingen aanbieden. Ik houd van uitdagingen dus kunnen klanten bij mij gerust vragen stellen over computers en laptops. 

oie_transparent

DAVY

ICT / CAMERA'S

Ik ben sociaal en vriendelijk en ik kan goed communiceren. Ik denk graag mee met de klant en ik wil problemen zo snel mogelijk opgelost hebben. Ik weet veel over de software van de camera’s van het merk Dahua

WhatsApp Image 2023 10 17 at 11.42.40 e1697719545345 - Over ons

JOERI

ICT / CAMERA'S

Thuis of op afstand help ik klanten wanneer ze problemen hebben. Ik stel camera’s en recorders voor ze in. Ik ben enthousiast over ICT en leer graag nieuwe dingen bij. Ik heb brede kennis over netwerken en camerabeveiliging. Ik denk graag met u mee.

WIJ BESCHIKKEN OVER DE VOLGENDE CERTIFICERINGEN

nenlogo - Over ons
MBV
vca gray - Over ons