Blogs

Afgelopen jaren hebben wij veel oplossingen geboden. Hieronder kunt u diverse projecten bekijken die wij gerealiseerd hebben. Omdat wij natuurlijk een breed aanbod hebben, hebben wij zoveel mogelijk verschillende projecten hier toegevoegd.

Voor particulieren

Wifi versterker Breda

Veelal bevindt uw modem zich in de meterkast, of in de woonkamer. In de buurt van het modem heeft u een snelle verbinding, maar u verwacht natuurlijk ook een snelle wifi connectie in de tuin en boven op zolder. Wij helpen hierbij.

Verder lezen »
Elektrische Poort
Voor particulieren

Electrische tuin poort

Deze klant wilde graag niet meer uit zijn auto stappen om de poort open te doen, maar wilde dit graag met een afstandsbediening doen. Dit hebben wij natuurlijk geregeld.

Verder lezen »
Reparatie van een laptop in Breda
Voor particulieren

Trage laptop of laptop start niet op

1 Van de meest gehoorde laptop klachten is: Mijn laptop is zo langzaam, ik kan er echt niet meer op werken. De volgende meest gehoorde klacht is: Mijn laptop start niet meer op. In de meeste gevallen heeft u een probleem met de harde schijf.

Verder lezen »
Voor bedrijven

Wifi zakelijk

Groot kantoor met 200 medewerkers voorzien van 34 Wifi access points, waardoor medewerkers zich nu door het pand kunnen verplaatsen terwijl zij online blijven tijdens Zoom meetings en remote desktop sessies. Voorheen viel de verbinding steeds weg.

Verder lezen »