Camerasysteem installeren in Breda of omgeving

Zie daders superscherp op je smartphone en voorkom een inbraak.

Neem contact op voor een offerte, volledig kosteloos!

“De installatie inclusief camera’s die zijn geplaatst functioneert bijzonder goed. Twan werkt erg secuur en netjes. Ik ben erg tevreden over het resultaat.”

Offerte aanvragen voor beveiligingssysteem

Hoe kunnen wij contact met u opnemen?
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veilig wonen en werken met het meest geavanceerde camerasysteem

camera2 - Camerasysteem Breda

Lachen. Je bent op camera!

Een veilige plek om te wonen of werken? dat willen we allemaal en begint bij het goed kunnen zien van de inbrekers. Van een bewakingscamera bij de voordeur dat in 4K Ultra HD op kan nemen tot camera’s met nachtzicht en kentekenherkenning. Wil je zelfs temperatuurverschillen detecteren? We kunnen het zo veilig maken als u wilt!

advies icon 1 - Camerasysteem Breda

Van gratis advies tot installatie

Voorbereid zijn vanuit iedere hoek, daar begint het mee. Want net als dat de dader zijn voorwerk doet, doen wij dat óók. Na grondig en gratis onderzoek, ontvangt u bij van Sprundel persoonlijk advies op basis van uw behoeftes en de locatie. Wanneer alles naar wens is, wordt het camerasysteem geïnstalleerd, getest en opgeleverd.

Camerabeveiliging van sprundelICT

Het beste camerasysteem in Breda

Voordat de inbrekers al één stap gezet hebben rennen ze al in angst weg. Waarom? Omdat de camera’s met ingebouwde alarmsystemen inbraken preventief voorkomen met harde geluiden (van blaffende honden tot sirenes) en flitslampen. Dit gebeurt enkel bij inbrekers en niet bij uw huisdieren. Breken ze toch in? Dan kun je direct aangifte doen en de mensen terechtstellen.

Gemak met kenteken- en gezichtsherkenning

Met de camerasystemen van Dahua gaat u niet alleen inbrekers tegen. U kunt tevens uw auto op kenteken herkennen en met de speciale camera uw gezichtsherkenning installeren. Zo gaat uw poort automatisch open en kunt u direct doorlopen naar binnen. De deurbel is zonder abonnement en tevens te koppelen aan Alexa en Google Home. 

“Hele duidelijke communicatie, goede service en waar voor je geld. Twan heeft ons met alle geduld alle opties doorlopen. Een echte aanrader!!”

- Lies Bekkenkamp-de Jong
Geeft van Sprundel op Google
5/5
Lectec deurbel - Camerasysteem Breda

Waarom kiest u voor van Sprundel?

Het preventief voorkomen van inbraken, dat is waar het om draait. Een camerasysteem in Breda installeren die veilig is, vergt meer dan alleen de ophanging en de connectie. Inbrekers kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk via port-forwarding uw camera’s overnemen. Blijf de steeds inventievere inbrekersgilde voor met gecertificeerde systemen en mensen.

Camerasysteem Breda - Camerasysteem Breda

Geen onherkenbare inbrekers meer

Het Dahua camera systeem detecteert bedreigingen zodat u dat niet hoeft te doen. Bovendien kunt u tot 4 weken terugkijken en worden de beelden op diverse wijzen opgeslagen.

Aangesloten op de meldkamer

Het camerasysteem volgt alle inbraken live en kan, indien gekoppeld aan een alarmsysteem, meldingen doorsturen. Nadat alarm is geslagen, is de opvolging supersnel.

MBV 1 - Camerasysteem Breda
vca gray - Camerasysteem Breda

Specialist met competente beveiligingsexperts

De professionals bij Sprundel weten wat ze doen bij de installatie. U kunt het aan hen overlaten om alles voor u in orde te maken. Zij beschikken over de volgende opleidingen.

Korting op uw inboedelverzekering

Ons personeel is VEB-gecertificeerd, zodat veel inboedelverzekeringen u een korting op uw premie geven. Neem contact op met uw verzekeraar om dit te bevestigen.

Onderhoud & garantie

Wij geven onbevooroordeelde aanbevelingen voor het beste camerasysteem. Wij beheren uw installatie en onderhouden uw systeem jaarlijks om ervoor te zorgen dat het optimaal blijft werken. Zo kunnen wij optimale veiligheid waarborgen. 

Voor al uw ICT problemen

Als extra service hebben wij de mogelijkheid om ondersteuning te bieden bij computers die kapot zijn of laptops die niet meer werken. Wellicht heeft u last van trage verbindingen, technische problemen of virus problemen.

Een camerasysteem voor particulieren & bedrijven

Deurbel bij elektrisch hek - Camerasysteem Breda

Veilig thuis met camera's

Houdt uw vertrouwde plek óók tijdens afwezigheid in het vizier, controleer kinderen en huisdieren of geef grootouders een veilig gevoel wanneer ze alleen zijn. Met ons camerasysteem ziet u altijd wat er gebeurd en kunt u de afhandeling van de politie of brandweer terugkijken. De slimme bewegingssensoren reageren niet op huisdieren en de smartphone-applicatie geeft een melding bij indringers.

Ga vandaag nog voor een veilig thuis gevoel.

Camerasysteem voor uw bedrijf

Ook u wilt uw bedrijf een veilige haven laten zijn. De beveiligingsspecialisten geven u de beste adviezen over o.a. plaatsing van camera’s, de hoeveelheid camera’s die nodig zijn, welke functie de camera dient hebben en nog veel meer. Voor een snelle en flexibele installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u nu een uniek beveiligingsplan voor uw bedrijf krijgen. Daarin houden we ook rekening met toekomstige uitbreidingen aan uw bedrijf of pand.

Ga voor de beste beveiliging voor uw bedrijf!

Camera op een bedrijfslocatie

Ontdek de beste bewakingscamera

Camerabeveliging met alarmsysteem - Camerasysteem Breda

24/7 Camerabewaking

Een camerasysteem dat een uitstekende videokwaliteit biedt. Het maakt niet uit waar u bent, u kunt uw huis of bedrijf in real-time in de gaten houden. U kunt altijd zien wat er in of rond uw huis of bedrijf gebeurt, zelfs in het donker.

Ajax SOS knop

4K Ultra HD video-opname

De 4K-camera’s hebben de mogelijkheid om beelden op te nemen met extreem hoge resolutie. De heldere en vloeiende opnamen maken het gemakkelijker om details zoals nummerplaten en gezichten te zien.

Ajax Rookmelder - Camerasysteem Breda

Meer geluid, minder ruis

Houd een oogje in het zeil voor uw dierbaren met deze binnen/buiten bewakingscamera die ook over twee ingebouwde microfoons beschikt. De dubbele microfoons helpen ongewenst geluid te detecteren en te blokkeren, waardoor het gemakkelijker wordt geluiden te onderscheiden.

Camerabeveliging met alarmsysteem - Camerasysteem Breda

Dahua de camera die altijd werkt

Kies er zelf voor wanneer de camera draait. Wilt u 24/7 opnemen of alleen wanneer iemand langsloopt? Stel dit zelf in met uw smartphone en bescherm uw huis of pand tegen diefstal, vandalisme en andere schade. 

Ajax-Druppel-Afstandsbediening-Pasje

Eenvoudig, gemakkelijk en snel

De applicatie is van toepassing op zowel Android als Apple. De applicatie is overal te gebruiken en te verbinden met alle apparaten. Het werkt op elk moment en dankzij de eenvoud is het makkelijk te gebruiken voor iedereen.

mockupp - Camerasysteem Breda

Maak uw huis/bedrijf slim

De camera is altijd actief, u kunt live meeluisteren, door de camera praten, de lichten bedienen en de blauwe/rode stroboscooplichten op afstand inschakelen. U heeft volledige toegang, en controle, op afstand.

Altijd alles in de hand met een applicatie op uw smartphone

Heb volledige controle met uw smartphone, tablet of computer. Kijk zelf direct op de camera’s en zie wat er gebeurd. Geef uzelf naast een veilig gevoel, het gemak van een volledig integreerbare applicatie.

appstore - Camerasysteem Breda
google - Camerasysteem Breda
Camerabeveiliging-applicatie

Direct beginnen met uw aanvraag.

Alles-in-één beveiligingsoplossing voor uw huis of bedrijf.