Elektrische poort voor particulieren en bedrijven

Ervaar de luxe en het comfort van een elektrisch bedienbare poort bij u thuis of op uw bedrijfslocatie.

Neem contact op voor een offerte, volledig kosteloos!

“Hele duidelijke communicatie, goede service en waar voor je geld. Twan heeft ons met alle geduld alle opties doorlopen. Een echte aanrader! “

Offerte aanvragen voor beveiligingssysteem

Hoe kunnen wij contact met u opnemen?
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt een automatische poort?

Stelt u zich voor, u komt aanrijden met uw auto en de elektronische poort herkent uw nummerbord en opent automatisch. Wat een genot! U zult gegarandeerd een gevoel van luxe ervaren. Uiteraard is het elektronisch openen van uw tuinpoort voor meerdere nummerborden mogelijk. Komt u met de motor, fiets of na een wandeling met hond? Dan opent u de poort gemakkelijk via de app op uw smartphone.

Ook is het mogelijk om de elektrische poort te openen middels een afstandsbediening, een belletje of gewoon een code. De mogelijkheden zijn groots, voelt u vrij en vraag naar alle mogelijkheden.

Comfort, veiligheid, luxe en gemak: een elektrische poort is de oplossing!

Het is maandagmorgen en u wilt met de auto naar werk rijden. u moet door de stromende regen naar het tuinhek lopen om deze te openen. Net als u voorbij het hek rijdt moet u opnieuw in de regen stappen om het tuinhek weer te sluiten. Herkenbaar? Dan is een elektrische poort bij u thuis de oplossing!

U zult zich verbazen hoe vaak een elektrische poort daadwerkelijk wordt gebruikt. Van en naar werk, boodschappen doen, kinderen van school halen, kinderen die zelf de poort gebruiken, soms gaat het tuinhek wel tientallen keren per dag open en dicht. Dan wit u toch een betrouwbare elektrische tuinpoort van hoogwaardige kwaliteit?

Elektrisch hek

Bestaande poort of hek elektrisch maken?

Bestaande poorten zijn in de meeste gevallen prima geschikt om een elektrische aandrijving bij te installeren. De elektrische poortaandrijvingen van van Sprundel ICT & Beveiliging zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Waarom kiest u voor van Sprundel?

Onze specialist maakt uw poort in één dag elektrisch. Gemak, comfort én ook nog veilig. Met een elektronische tuinpoort slaat u drie vliegen in een klap.

Van Sprundel ICT Elektrisch hek kopen

Het hek openen en sluiten

Het automatisch en elektronisch openen van het hek is mogelijk op diverse manieren. Dit kan door kentekenherkenning, een pas, een app, met een druppel- of een codepaneel, of door een telefoontje te plegen.

Kentekenherkenning

Bij kentekenherkenning zal een sensor uw kenteken binnen een afstand van vijf meter herkennen. Zodra de sensor het kenteken detecteert, opent de poort automatisch.

Een veilig gevoel 

Ongenodigde gasten kunnen niet zomaar uw terrein betreden. Wilt u nog een stap extra zetten? Ontdek dan onze alarmsystemen of camerasystemen.

Geavanceerde sensor

Bij elke elektrische poort bestaat de mogelijkheid om geavanceerde gevoelige sensoren toe te voegen, zodat u en uw voertuigen niet bekneld raken tussen de automatische poort.

Onderhoud & garantie

Wij geven onbevooroordeelde aanbevelingen voor de beste elektrische poorten. Uw elektrische poort wordt jaarlijks gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft werken. Zo kunnen wij optimale veiligheid waarborgen. 

Goedkeuring door de EER

Onze poortaandrijvingen voor elektrische tuinpoorten zijn volledig CE-gekeurd. De producten voldoen aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte

Een elektrisch tuinhek voor particulieren en bedrijven

Elektrische poort met loopdeur​

Elektrische poort bij u thuis

Een automatisch en elektrisch hek is moeilijker te forceren dan een traditionele poort en zal inbrekers afschrikken. Geen inbreker zit te wachten op een poort die zich automatisch sluit. Bij het zien van een dergelijk geautomatiseerde tuinpoort, weet een inbreker dat dit huis op meerdere manier beveiligd is en waarschijnlijk eerder uw woning voorbijlopen.

Ga vandaag nog voor een veilig thuis gevoel.

Elektrische poort voor uw bedrijf

Als beheerder van een bedrijfslocatie wit u dat men zich veilig voelt en u wilt dat de inbrekersgilde niet zo makkelijk bij alle kostbare inboedel kunnen komen. De specialisten van Van Sprundel bieden de beste adviezen op maat voor elke locatie. Voor een snelle en flexibele installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast worden alle specificaties, de beste tips en tricks en alle know how met u doorgenomen. Zo bent u zeker van een automatische poort die aansluit bij uw budget en locatie.

Ga voor de beste beveiliging voor uw bedrijf!

electrische poort van sprundelict

Veelgestelde vragen

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op!

Hoe werkt de bediening van de elektrische poort?

De bediening van een elektrische poort is een moderne en handige oplossing voor huiseigenaren en bedrijven die op zoek zijn naar extra beveiliging. Het systeem werkt door middel van een slimme technologie die het mogelijk maakt om de poort eenvoudig te openen en te sluiten met één druk op een knop.

Hoe kan ik de elektrische poort openen zonder afstandsbediening?

Naast de afstandsbediening zijn er alternatieve methoden beschikbaar. Denk aan bediening via een smartphone-app, een codepaneel, een pasjessysteem, een tijdschema of zelfs een deurbelintegratie. Deze opties zorgen voor flexibiliteit in toegang, zelfs zonder een afstandsbediening bij de hand te hebben.

Wat als de elektrische poort niet meer dicht of open gaat?

Als de elektrische poort niet opent of sluit, controleer dan de stroomtoevoer en batterijen van de bedieningsapparaten. Zorg ook dat de juiste kabels correct zijn aangesloten en dat eventuele obstakels bij het bewegingspad zijn verwijderd. Bij voortdurende problemen kan een technisch defect aan de poortmotor of elektronica de oorzaak zijn. Neem contact op met onze professionals voor deskundige diagnose en reparatie.

Werkt de elektrische poort nog bij stroomuitval?

Meestal niet. Voor de werking vereisen elektrische poorten stroom. Bij een geautomatiseerde deur is daarom cruciaal om een noodontkoppeling op de garagepoort te installeren, vooral als dit de enige toegang tot de garage is. Met een noodontkoppeling kun je de elektrische poort handmatig openen bij stroomuitval.

Hoe kan ik mijn elektrische poort het best onderhouden?

Voor optimaal functioneren is regelmatig onderhoud aan uw elektrische poort essentieel. Inspecteer de bewegende onderdelen en scharnieren op slijtage en controleer de elektronische componenten en bedrading op beschadigingen. Indien nodig, laat het onderhoud over aan professionals voor duurzame prestaties.

Hoeveel kost de reparatie van een elektrische poort?

De kosten voor elektrische poort reparatie kunnen variëren afhankelijk van het type schade, het merk van de poort en de benodigde onderdelen. Voor een nauwkeurige schatting is een inspectie door een professional nodig. Neem contact op met ons team voor een offerte op maat en deskundig advies.

Kun je een overzicht geven van de soorten elektrische poorten?

Er zijn twee primaire soorten elektrische poorten: schuifpoorten, die horizontaal bewegen en handig zijn bij beperkte ruimtes, en draaipoorten die als deuren openen en sluiten rond scharnieren. Deze bieden gemak en veiligheid voor diverse toepassingen, zoals opritten en bedrijfstoegangen.

Welke poort past bij uw behoeften?

Om de juiste elektrische poort te kiezen, overweeg u eerst uw behoeften. Voor beperkte ruimtes zijn schuifpoorten geschikt, terwijl draaipoorten bij klassieke ontwerpen passen. Denk aan ruimte, ontwerp en functie voor een weloverwogen keuze. Ontdek welke elektrische poort bij u past in dit artikel. 

Poort uitbreiden met diverse functionaliteiten

U kunt kiezen voor diverse elektronische poorten en functies toevoegen wanneer gewenst:

hand met mobiel2.0 - Elektrische poort

Direct beginnen met uw aanvraag.

Elektronische poorten voor huis of op uw bedrijfslocatief.