De verschillende type elektrische poort deuren

Als u op zoek bent naar een veilige en efficiënte manier om de toegang tot uw huis of bedrijf te beheren, dan kunnen elektrische schuifpoorten de optimale oplossing bieden. 

Ontdek bij Van Sprundel welk type elektrische houten poorten het beste bij uw wensen aansluit. Of het nu gaat om draai- of schuifpoorten of poorten met loopdeurtjes, wij hebben de ideale keuze voor uw specifieke situatie.

Aanbod elektrische houten poorten Van Sprundel

Verken de mogelijkheden van elektrische schuifpoorten bij Van Sprundel. Ga voor stijl en veiligheid op uw terrein.

Elektrisch hek

Elektrische houten poort

Een geautomatiseerde houten poort voor moeiteloze toegang. Wilt u nog een stap extra zetten? Bekijk dan onze alarmsystemen of camerasystemen.

Elektrische poort met loopdeur

Een elektrische poort met een afzonderlijke loopdeur, handig voor voetgangers, fietsers en motorrijders.

Elektrische schuifpoort

Een geautomatiseerd hek dat horizontaal opent en sluit, handig waar weinig ruimte is voor een draaipoort.

Elektrische draaipoort

Een elektrische poort die beweegt door een elektrische motor die de poortpanelen opent en sluit.

EER-goedkeuring

Onze elektrische poortaandrijvingen voor tuinpoorten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan EU-regelgeving.

Elektrische houten poort

De elektrische houten poort is een fantastische toevoeging aan elk eigendom. Met deze poort heeft u de controle over wie uw terrein betreedt en kunt u veiligheid garanderen voor uzelf, uw gezin en uw bezittingen. Met de elektrische aandrijving kunt u de poort op afstand openen en sluiten, wat een hoop tijd en moeite bespaart.

De toepassingen voor deze poort zijn eindeloos: gebruik het om bijvoorbeeld uw oprit af te sluiten of uw tuin te beschermen tegen ongewenste bezoekers.

Elektrische houten poort 1 - Elektrische poort types
Elektrische Schuifpoort voor thuis

Elektrische schuifpoort

Bescherm uw eigendom zonder fysieke inspanning. Een elektrische schuifpoort maakt het beveiligen van uw terrein of pand aanzienlijk eenvoudiger en veiliger. U hoeft namelijk niet uit uw auto te stappen om de poort te openen.

Het beheren van uw poort is veelzijdig, u kunt dit doen met een afstandsbediening, smartphone, pasje, een toegangscode, tijdschema of zelfs via een deurbel met ingebouwde camera

Elektrische poort met loopdeur

Met een elektrische poort inclusief loopdeur geniet u van talloze voordelen en functionaliteiten. In de eerste plaats wordt de veiligheid aanzienlijk verbeterd doordat de poort exclusief met een afstandsbediening kan worden geopend. Bij particuliere opritpoorten is een aparte loopdeur handig voor wie te voet, met de (brom)fiets of motor vertrekt, waardoor de grote poort enkel voor auto’s geopend hoeft te worden.

Deze elektrische poort is veelzijdig inzetbaar, of het nu gaat om uw woning, bedrijfspand of een streng beveiligd terrein. Het gebruiksvriendelijke bedieningssysteem maakt deze poort tot de perfecte toevoeging aan uw pand.

Elektrische poort met loopdeur​

Elektrische draaipoort

Een elektrische draaipoort is een slimme toevoeging aan elk pand. Het biedt een veilige en gemakkelijke manier om toegang te verlenen tot uw terrein. Met een simpele druk op de knop opent de poort en kunt u uw voertuig binnenrijden zonder uit te stappen.

Houten poort elektrisch maken

Uw huidige houten poort elektrisch maken? Ontdek hier de zeven stappen voor een verbeterde toegang en beveiliging.

hand met mobiel2.0 - Elektrische poort types

Direct beginnen met uw aanvraag.

Elektronische hekken voor huis of op uw bedrijfslocatief.