Alarmsysteem Breda

en omgeving

Geen zorgen meer over spullen die gestolen worden en daders die niet herkenbaar zijn.

Veilig wonen of werken met een geavanceerd alarmsysteem

Inbrekers kunnen tegenwoordig plug-and-play inbraaksystemen saboteren. Wij bouwen en richten de systemen extra veilig in door onder andere de verbinding met de meldkamer extra te beveiligen en het onklaar maken van de meterkast of internetverbinding te dekken.

Elke poging tot inbraak wordt direct herkend. Wanneer de melding is geverifieerd door de meldkamer wordt een beveiliger gestuurd en de politie ingeschakeld. Heeft u ons camerasysteem gekoppeld? Dan worden de 4K-camerabeelden gedeeld met de politie voor een grotere pakkans.

U wilt de juiste keuze maken en zeker weten dat het alarmsysteem goed werkt. Dat is te begrijpen en daarom geven wij altijd persoonlijk advies om kwaliteit te kunnen waarborgen. We kijken naar de beste oplossing en nemen de zorg volledig uit handen.

Het beste alarmsysteem in Breda

Onze alarmsystemen garanderen maximale veiligheid en zijn EN 50131 gecertificeerd. Zo beschermt u uw huis of bedrijfslocatie tegen inbraak. Daarnaast is het alarmsysteem uit te breiden met onder andere camera’s, een SOS-knop en draadloze rookmelders. Kies voor het best beschikbare alarmsysteem dat geïnstalleerd wordt door professionele monteurs uit Breda. 

Waarom kiest u voor van Sprundel ICT?

Niemand wilt dat zijn of haar kostbare spullen worden gestolen, echter het inbrekersgilde wordt steeds inventiever. Daarom focussen wij op het preventief voorkomen van inbraken. Met onze EN 50131 gecertificeerde alarmsystemen bent u in Breda en omgeving op meerdere manieren beveiligd tegen inbraak. 

Camerabeveiliging testen met mobiele applicatie

Geen onherkenbare inbrekers meer

Verbaas niet alleen uzelf, maar ook de politie met onze 4K-camerabeelden. Daarnaast kunt u tot wel 3 weken terugkijken en inzoomen op kentekens in hoge kwaliteit.

Aangesloten op de meldkamer

Alle inbraken worden live gemonitord en meldingen komen direct binnen bij de politie. Na de alarmmelding wordt er super snel opgevolgd en is de beveiliger er binnen no-time. 

Specialist met competente beveiligingsexperts

Onze vakmensen weten wat ze doen bij het plaatsen van een alarminstallatie en beschikken over de volgende opleidingen:

MBV

Maximale beveiliging

Al onze draadloze alarmsystemen worden Graad 2 geïnstalleerd. Dit is de hoogst mogelijke klasse binnen de draadloze alarmsystemen. Kies je voor een bedraad systeem dan wordt het Graad 3 klasse.

Onderhoud & 2+1 jaar garantie

Indien gewenst onderhouden wij jaarlijks uw alarm- en camerasystemen. Zo kunnen wij optimale veiligheid en 2+1 jaar garantie waarborgen. 

Uit te breiden met diverse componenten

Onze alarmsystemen kunnen gekoppeld worden aan ondere andere camera’s, watermelders, SOS knoppen, rookmelders en zelfs hekwerken. Zo kunt u alles vanuit één applicatie bedienen.

Voor particulieren & bedrijven

Alarmsysteem met veilige familie in Breda

Voor bij u thuis

Bij de buren is laatst ingebroken en u (of uw partner) voelt zich niet veilig thuis. Met ons alarmsysteem wordt uw huis 24 uur per dag het hele jaar rond beschermt tegen inbrekers.

Voor uw bedrijf

Met jarenlange ervaring hebben we met ons alarmsysteem verschillende soorten bedrijven in Breda en omgeving voorzien van alarmsystemen. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfspanden of andere bedrijfslocaties, wij creëren een passend beveiligingsplan en controleren alle zwakke punten op uw locatie. Ga voor de beste beveiliging voor uw bedrijf!

Veilige ondernemen door alarmsysteem in Breda

Alarmsysteem uitbreiden? Dat kan!

24/7 Camerabewaking

Kijk live mee met uw camerabeelden en controleer overal ter wereld wat er in en rond uw huis of bedrijfslocatie gebeurd. Met onze camerasystemen heeft u het hoogste kwaliteit (4K) beeldmateriaal, zelfs in het donker. 

Ajax SOS knop

Stille waarschuwing

Schakel zelf makkelijk en snel hulp in door de SOS knop in te drukken. U krijgt direct contact met de meldkamer en de politie wordt gealarmeerd. Voor zowel thuis als op kantoor een handige toevoeging voor een extra veilig gevoel. 

Draadloze rookmelders

Uw alarmsysteem uitbreiden met rookmelders? Bescherm nu met een rook- en brandmelder uw huis of bedrijfslocatie. Deze wordt aangesloten aan uw alarmsysteem en geeft naast een hard geluid, ook een melding naar de meldkamer.

Druppel alarmsysteem

Een druppel kunt u toevoegen als component aan uw alarminstallatie. Dit is een instrument dat enkel geregistreerde mensen toegang geeft. Zo weet u zeker dat buitenstaanders niet naar binnen kunnen. 

Ajax-Druppel-Afstandsbediening-Pasje

Pasjes & afstandsbedieningen

Ga voor gemak en veiligheid bij het in- en uitschakelen van een alarmsysteem met een pasje of afstandsbediening. Meldt overvallen en open met één druk op de knop hekken en poorten.

Hekwerk en andere systemen

Heeft u verschillende systemen die u allemaal wilt koppelen voor optimale gebruiksgemak? Geen probleem. Van hekwerk tot lampen, u kunt alles met elkaar verbinden en bedienen vanuit één applicatie. 

Altijd alles in de hand met een applicatie op uw smartphone

Heb volledige controle met uw smartphone, tablet of computer. Kijk zelf direct op de camera’s en zie wat er gebeurd en activeer het alarm. Geef uzelf naast een veilig gevoel, het gemak van een volledig integreerbare applicatie.

Alarmsysteem met applicatie

Direct beginnen met uw aanvraag.

Alles-in-één beveiligingsoplossing voor uw huis of bedrijf.

Start met veilig wonen of werken

Persoonlijke gegevens
Heeft u nog specifieke opmerkingen/vragen? (optioneel)