Elektrische poort

Ervaar de luxe en het comfort van een elektrisch bedienbare poort bij u thuis of op uw bedrijfslocatie.

Comfort, veiligheid, luxe en gemak: een elektrische poort is de oplossing!

Het is maandagmorgen en u wilt met de auto naar werk rijden. u moet door de stromende regen naar het tuinhek lopen om deze te openen. Net als u voorbij het hek rijdt moet u opnieuw in de regen stappen om het tuinhek weer te sluiten. Herkenbaar? Dan is een elektrische poort bij u thuis de oplossing!

U zult zich verbazen hoe vaak een elektrische poort daadwerkelijk wordt gebruikt. Van en naar werk, boodschappen doen, kinderen van school halen, kinderen die zelf de poort gebruiken, soms gaat het tuinhek wel tientallen keren per dag open en dicht. Dan wit u toch een betrouwbare elektrische tuinpoort van hoogwaardige kwaliteit?

Hoe werkt een automatische poort?

Stel u zich voor, u komt aanrijden met uw auto en de elektronische poort herkent uw nummerbord en opent automatisch. Wat een genot! U zult gegarandeerd een gevoel van luxe ervaren. Uiteraard is het elektronisch openen van uw tuinpoort voor meerdere nummerborden mogelijk. Komt u met de motor, fiets of na een wandeling met hond? Dan opent u de poort gemakkelijk via de app op uw smartphone.

Ook is het mogelijk om de elektrische poort te openen middels een afstandsbediening, een belletje of gewoon een code. De mogelijkheden zijn groots, voelt u vrij en vraag naar alle mogelijkheden.

“Hele duidelijke communicatie, goede service en waar voor je geld. Twan heeft ons met alle geduld alle opties doorlopen. Een echte aanrader!!”

- Lies Bekkenkamp-de Jong
Geeft van Sprundel op Google
5/5
Elektrische poorten

Bestaande poort of hek elektrisch maken?

Bestaande poorten zijn in de meeste gevallen prima geschikt om een elektrische aandrijving bij te installeren. De elektrische poortaandrijvingen van van Sprundel ICT & Beveiliging zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Waarom kiest u voor van Sprundel?

Onze specialist maakt uw poort in één dag elektrisch. Gemak, comfort én ook nog veilig. Met een elektronische tuinpoort slaat u drie vliegen in een klap.
Van Sprundel ICT

Het hek openen en sluiten

Het automatisch en elektronisch openen van het hek is mogelijk op diverse manieren. Dit kan door kentekenherkenning, een pas, een app of door een telefoontje te plegen.

Kentekenherkenning

Bij kentekenherkenning zal een sensor uw kenteken binnen een afstand van vijf meter herkennen. Zodra de sensor het kenteken detecteert, opent de poort automatisch.

Een veilig gevoel 

Ongenodigde gasten kunnen niet zomaar uw terrein betreden. Wilt u nog een stap extra zetten? Ontdek dan onze alarmsystemen of camerasystemen.

Veilig voor huisdieren

Elke elektrische poort heeft beschikking over geavanceerde gevoelige sensoren. De sensoren zorgen ervoor dat u, uw huisdier en uw voertuigen nooit tussen of onder de automatische poort bekneld raken.

Onderhoud & garantie

Wij geven onbevooroordeelde aanbevelingen voor de beste elektrische poorten. Uw elektrische poort wordt jaarlijks gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft werken. Zo kunnen wij optimale veiligheid waarborgen. 

Goedkeuring door de EER

Onze poortaandrijvingen voor elektrische tuinpoorten zijn volledig CE-gekeurd. De producten voldoen aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte

Een elektrisch tuinhek voor particulieren en bedrijven

Elektrische poort bij u thuis

Een automatische poort of hek is moeilijker te forceren dan een traditionele poort en zal inbrekers afschrikken. Geen inbreker zit te wachten op een poort die zich automatisch sluit. Bij het zien van een dergelijk geautomatiseerde tuinpoort, weet een inbreker dat dit huis op meerdere manier beveiligd is en waarschijnlijk eerder uw woning voorbijlopen.

Elektrische poort voor uw bedrijf

Als beheerder van een bedrijfslocatie wit u dat men zich veilig voelt en u wilt dat de inbrekersgilde niet zo makkelijk bij alle kostbare inboedel kunnen komen. De specialisten van Van Sprundel bieden de beste adviezen op maat voor elke locatie. Voor een snelle en flexibele installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast worden alle specificaties, de beste tips en tricks en alle know how met u doorgenomen. Zo bent u zeker van een automatische poort die aansluit bij uw budget en locatie.

Elektrische poort 2

Poort uitbreiden met diverse functionaliteiten

U kunt kiezen voor diverse elektronische poorten en functies toevoegen wanneer gewenst:

Direct beginnen met uw aanvraag.

Elektronische poorten voor huis of op uw bedrijfslocatief.

Start met veilig wonen en werken

Uw persoonlijke gegevens
Waar bent u naar op zoek?