Laptop Scherm Reparatie

In Breda en omgeving

In 90% van de gevallen is het; Vandaag stuk? Morgen gerepareerd!

Laptop scherm reparaties in Breda en omgeving

Scherm van uw laptop kapot? Wij repareren het in no time! Uiteraard zorgen we, indien mogelijk, altijd voor een back-up van uw belangrijkste bestanden.

Professionaliteit & Snelheid

Wat vervelend! Het scherm van uw laptop is kapot of gebroken en u kunt niet meer met uw laptop werken. Een defect laptopscherm komt heel vaak voor en het is belangrijk dat het scherm snel en professioneel vervangen wordt. Van Sprundel voert een laptop scherm reparatie uit voor jou.

Effectief en Duurzaam

Een nieuwe laptop kopen is zonde van het geld, het scherm kan in vrijwel alle gevallen vervangen worden door een nieuw exemplaar. Dit scheelt een hoop geld en is ook nog eens beter voor het milieu.

Persoonlijk contact opnemen

Hooilaan 1, 4816 EM Breda (op afspraak)

Scherm reparatie laptop Breda

100% Geld Terug Garantie voor uw laptop

Laptop niet kunnen repareren? Dan betaalt u geen diagnose kosten!

Alleen bij van Sprundel ICT & Beveiliging kunt u een garantie als no-cure-no-pay verwachten. Wij zijn goed in wat doen en dat durven we te zeggen!

100% Geld Terug Garantie op uw laptop scherm reparatie

Kunnen wij uw laptopscherm niet repareren? De kans is klein, maar als het ons écht niet lukt, dan betaalt u uiteraard geen diagnose kosten. Vanzelfsprekend helpen we u verder bij het vinden van een oplossing of eventueel een nieuw apparaat.

Laat uw laptopscherm vervangen door een professional

U kunt ervoor kiezen om het scherm zelf te installeren, echter is dit niet aan te raden en adviseren wij dan ook de inzet van een professional. De installatie van een nieuw scherm steekt erg nauw. De experts van Van Sprundel ICT en beveiliging installeren het nieuwe scherm deskundig en snel in uw laptop. Zo snel mogelijk krijgt u de laptop weer terug met een gloednieuw scherm. Uw laptop ziet er gelijk weer als nieuw uit.

Het is tevens mogelijk om voor een voordelige prijs een ‘laptop APK’ te krijgen. Wij optimaliseren vervolgens elk jaar uw laptop.

Laptop scherm reparatie

Oud scherm, nieuw scherm

Alle maten schermen die er te koop zijn, hebben wij voor u. U kunt zelfs kiezen voor een mat scherm of juist voor een glanzend scherm. Het glanzende scherm is vandaag de dag het meest populair. Een mat scherm is erg handig wanneer u in een lichte ruimte of graag buiten achter uw laptop werkt.

Wij vervangen uw oude scherm door een gloednieuw exemplaar, met felle en heldere kleuren. Uw oude scherm brengen wij naar een inzamelpunt, hier hoeft u zich geen zorgen meer over te maken.

Waarom kiest u voor van Sprundel ICT?

Bij van Sprundel weten we van aanpakken en nemen we iedere opdracht zeer serieus. Want tegenwoordig is een laptop een belangrijk onderdeel van ons leven. Benieuwd waarom klanten voor ons kiezen?

Van Sprundel ICT

1000+ klanten gingen u voor

12+ jaar ervaring met laptop reparatie

Hoge kwaliteit service & snelheid staan voorop

Snelle vervanging van uw scherm

Veelgestelde vragen

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op!

Hoe snel weet ik wanneer mijn laptop klaar is?

Wanneer wij de laptop hebben, bellen we binnen 2 uur op en vertellen we wat er exact aan de hand is, wat de kosten gaan zijn om het eventueel te repareren en wanneer de reparatie voldaan is.

Wat gebeurt er met mijn bestanden?

Geen zorgen. Al uw bestanden worden veiliggesteld indien mogelijk.

Wat moet ik mee nemen om mijn laptop te laten repareren?

Indien u een laptop komt laten repareren, neem dan een oplader mee. Mocht deze missen of kapot zijn, kunnen we altijd kijken of wij er één hebben liggen!

Ik heb mijn laptop hard nodig, maar hij is kapot, wat nu.

Wij hebben een gratis leen-laptop voor u. Zijn er zaken die u van uw huidige laptop nodig heeft? Laat het ons dan even weten.

Hoe lang duurt het voordat mijn scherm gerepareerd is?

De meeste reparaties zijn binnen een dag klaar. Met behulp van een gratis leen laptop kunt u het noodzakelijke werk verrichten.

Ik heb drinken over mijn laptop laten lopen, wat moet ik doen?

Draai de laptop direct om! Het kan dan, zoveel mogelijk naar beneden vallen. Zet de laptop uit en bel ons meteen op.

Wij repareren uw laptop scherm

De #1 laptop scherm reparateur in Breda.

Start met de reparatie van uw Laptop

Uw persoonlijke gegevens
Kunt u het probleem omschrijven?