Computer reparatie Breda

en omgeving

70% kans dat uw laptop of computer binnen 5 uur is gerepareerd!

Computer en laptop reparaties in Breda en omgeving

Wij gaan graag voor u aan de slag! Uiteraard zorgen we, indien mogelijk, altijd voor een back-up van uw belangrijkste bestanden.

Uw laptop of computer start niet meer op. Dat is vervelend en kan zowel een hardware als een software probleem zijn. We gaan direct op zoek naar de oorzaak!

Dat blauwe of vastlopende scherm kennen we allemaal en komt altijd op het verkeerde moment. We bekijken het probleem en gaan aan de slag met uw vastgelopen PC.

Laptop gestoten of laten vallen?Gelukkig is daar een oplossing voor! Wij repareren al jaren schermen en kunnen alle soorten snel geleverd krijgen. Zo kunnen we u binnen no-time helpen!

De behuizing is kapot en u wilt graag de kern intact houden. Heeft u inboedelverzekering? Wij onderzoeken de schade, maken  een offerte op én repareren uw laptop.

Een laptop die niet meer oplaadt kan meerdere dingen betekenen. We gaan op zoek naar een oplossing en kijken onder andere naar de accu, oplader en DC Jack.

Het oplossen van een software probleem kan zowel simpel als complex zijn. We gaan aan de slag met alle zwakke punten in uw PC.

Wist u dat als u Windows 7 of ouder hebt, dat er veel meer kans is dat u gehackt wordt? Er zijn helaas nog veel mensen die een verouderde versie van Windows gebruiken. Wij helpen u graag aan de nieuwste versie.

Goed dat u komt kijken! Want een  PC met warmteproblemen, die overtoeren draait en lawaai maakt, kan oververhit raken en zelfs doorbranden. Dit wilt u toch ook graag voorkomen?

Met een trage laptop of computer kunt u zowel uw werk niet doen als leuke dingen. Het kost tijd en 99% van de problemen worden veroorzaakt door de harde schijf. We duiken met de diagnose in het probleem.

Het kan iedereen overkomen. Probeer zelf zoveel mogelijk de laptop op zijn kop te houden. Dan kan het vocht eruit. Bel ons direct voor een afspraak om te kijken of we uw PC nog kunnen redden.

Uw PC zit nu toch echt vol. De vraag is of u uw PC dient te vervangen (liever niet natuurlijk!). We kijken of we met een grote beurt de PC kunnen opschonen. Daarnaast kunnen we de harde schijf vervangen met een (grotere) SSD voor meer geheugen.

Loopt u ergens anders tegenaan met uw computer of laptop? Denk aan virusproblemen of een kapot toetsenbord (we kunnen nog wel even doorgaan), laat het ons even weten. U kunt langskomen of wij halen uw laptop of computer op.

Persoonlijk contact opnemen

Hooilaan 1, 4816 EM Breda (op afspraak)

Repareren van een laptop

100% Geld Terug Garantie voor uw PC

Laptop niet kunnen repareren? Dan betaalt u geen diagnose kosten!

Alleen bij van Sprundel ICT & Beveiliging kunt u een garantie als no-cure-no-pay verwachten. Wij zijn goed in wat doen en dat durven we te zeggen!

Indien wij uw laptop of computer niet kunnen repareren na de diagnose, ontvangt u gewoon uw geld terug. Uiteraard helpen wij u verder bij het vinden van een oplossing of eventueel een nieuw apparaat in een betrouwbare computerwinkel in Breda. Indien u de laptop niet wilt laten repareren, rekenen we wel de diagnosekosten van 35,- 

Prestatie verbetering voor bedrijven

Voor bedrijven ondersteunen wij graag bij het repareren en/of verbeteren van de prestaties van laptops en desktops in Breda. Bij van Sprundel ICT & beveiliging hebben we een capaciteit van wel 10 PC’s per dag! Daarnaast kunt u terecht voor hulp bij het installeren van applicaties en het verhelpen van foutmeldingen.

Het is tevens mogelijk om voor een voordelige prijs een ‘computer APK’ te krijgen. Wij optimaliseren vervolgens elk jaar uw laptops en/of computers.

Laptop reparatie in breda - Computer reparatie Breda

Prijsoverzicht

Diagnose

Slechts
€ 35,-
Voor onderzoek & advies
  • Op locatie of online
  • Binnen 5 uur een prijsopgave
  • Diagnose kosteloos bij afname reparatie
  • Gratis advies voor virusscanner
  • No cure no pay
Gratis bij afname

Ophaal & Breng service

vanaf
€ 35,-
Excl. diagnose kosten
  • Makkelijk als u geen tijd heeft
  • Gratis laptop lenen mogelijk
  • Diagnose kosteloos bij afname reparatie
  • Streeftijd: binnen 5 uur!
  • No cure no pay

Waarom kiest u voor Van Sprundel ICT & Beveiliging

Bij van Sprundel weten we van aanpakken en nemen we iedere opdracht zeer serieus. Want tegenwoordig is een laptop of computer een belangrijk onderdeel van ons leven. Benieuwd waarom klanten voor ons kiezen?

Computer laten repareren in Breda

1000+ klanten gingen u voor

12+ jaar ervaring met laptop & PC reparatie

23% goedkoper dan anderen

Diagnose gratis bij afname reparatie

Binnen vijf uur gerepareerd of een gratis leen product

Wij lossen uw computer problemen op

De #1 laptop & computer reparateur in Breda.

Veelgestelde vragen

Indien u een laptop komt laten repareren, neem dan een oplader mee. Mocht deze missen of kapot zijn, kunnen we altijd kijken of wij er één hebben liggen!

Wanneer wij de PC hebben, bellen we binnen 2 uur op en vertellen we wat er exact aan de hand is, wat de kosten gaan zijn om het eventueel te repareren en wanneer de reparatie voldaan is.

70% van de reparaties zijn binnen 5 uur klaar. Daarnaast hebben een gratis leen laptop én weet u al binnen 2 uur wanneer u uw laptop terug kunt verwachten.

Al uw bestanden worden veilig gesteld indien mogelijk. Dit is onze hoogste prioriteit bij het repareren van PC’s.

Wij hebben een gratis leen laptop voor u. Mocht u bepaalde bestanden nodig hebben van uw laptop, meldt het ons.

Draai de laptop direct om! Het kan dan, zoveel mogelijk naar beneden vallen. Zet de laptop uit en bel ons meteen op.

Aanvraagformulier voor reparaties

Hoe kunnen wij contact met u opnemen?
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.