Elektrisch hek voor gemak thuis of voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar de perfecte combinatie van comfort, gemak en veiligheid voor uw terrein? Bij Van Sprundel ICT & Beveiliging begrijpen we dat een elektrisch hek meer is dan alleen een toegangspunt.

Waarom kiezen voor een elektrisch hek?

Een handmatig hek biedt een eenvoudige bediening zonder afhankelijkheid van elektriciteit. Het is ideaal voor locaties met beperkte stroomvoorziening, maar vereist lichamelijke inspanning om te openen en te sluiten, wat minder praktisch is bij regelmatig gebruik.

Stelt u zich voor: met een eenvoudige druk op de knop opent een automatisch hek zich, zonder dat je de auto verlaat. Het brengt niet alleen gemak, maar verhoogt ook veiligheid dankzij ingebouwde beveiligingsfuncties. Dit kan resulteren in een betere bescherming van uw bedrijfsmiddelen.

Hoe een bestaand hek elektrisch maken?

Overweegt u om uw bestaande hek te automatiseren? Bij Van Sprundel ICT & Beveiliging is dit zeker mogelijk! Behalve nieuwe elektrische poort, kunnen we ook bestaande hekken automatiseren door geschikte elektrische motoren te installeren. Hiermee wordt eenvoudige bediening op afstand mogelijk gemaakt.

“Goed advies, snelle levering, keurige installatie,zeer tevreden. Vriendelijke eigenaar en personeel. Geven duidelijke uitleg over hoe alles werkt. No nonsens verhaal gewoon duidelijkheid.”

- Patricia Keulemans
Geeft van Sprundel op Google
5/5
Elektrisch hek

Elektrisch hek met afstandsbediening

De elektrische hekken bij Van Sprundel bieden geavanceerde functionaliteiten door automatisch kentekens te lezen. Deze innovatieve technologie maakt het mogelijk om naadloos binnen te rijden zonder handmatige handelingen. Bovendien is er voor fietsers en voetgangers een handige app beschikbaar waarmee het hek gemakkelijk geopend kan worden, wat zorgt voor een soepele en efficiënte toegang.

Waarom kiest u voor van Sprundel?

Onze specialist kan uw hek in één dag elektrisch maken. Dit biedt gemak, comfort en verhoogde veiligheid. Met een automatisch hek slaat u drie vliegen in één klap.

Van Sprundel ICT Elektrisch hek kopen

Het openen en sluiten van het hek

Er zijn diverse methoden om het hek automatisch en elektronisch te openen. Dit kan door middel van kentekenherkenning, een pas of via de smartphone. 

Kentekenherkenning

Bij gebruik van kentekenherkenning identificeert een sensor uw kenteken binnen een vijf meter bereik. Wanneer het kenteken wordt gedetecteerd, opent het hek automatisch.

Optimaal beschermd

Onbevoegde bezoekers krijgen niet zomaar toegang tot uw terrein. Wilt u een extra stap zetten? Verken  dan onze alarmsystemen of camerasystemen.

Geavanceerde sensor

Alle elektrische hekken kunnen uitgerust worden met geavanceerde en gevoelige sensoren. Deze sensoren waarborgen dat u, uw huisdier en uw voertuigen niet vast komen te zitten tussen of onder het automatische hek.

Bescherming & zekerheid

Wij bieden neutrale adviezen voor de meest geschikte elektrische hekwerken. Jaarlijkse inspecties van uw elektrische hek zorgen ervoor dat het continu optimaal presteert en zo garanderen wij maximale veiligheid.

EER-Certificering

Onze elektrische motoraandrijvingen zijn volledig in overeenstemming met de CE-certificering. Deze producten voldoen aan alle relevante voorschriften binnen de Europese Economische Ruimte.

De kosten van een elektrisch hek

Een zwarte poort bij een huis

Elektrisch hek bij uw thuis

Wie op zoek is naar een veilige afsluiting van zijn of haar terrein, denkt al snel aan een elektrisch hek. Maar wat kost een elektrisch hek? Dat is afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte van het perceel en het gewenste beveiligingsniveau. Ook speelt het merk en type van het hekwerk een grote rol bij de prijsbepaling. Daarnaast zijn er ook nog bijkomende kosten voor de installatie van het hekwerk. Een investering in een elektrisch hek kan echter zeker de moeite waard zijn om de veiligheid van u en uw gezin te waarborgen.

Ga vandaag nog voor een veilig thuis gevoel.

Elektrisch hek voor uw bedrijf

De eerste indruk van uw bedrijf is cruciaal en kan slechts één keer worden gemaakt. Een elektrisch hek straalt direct professionaliteit uit en biedt tevens doeltreffende beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van uw bedrijf, het type hekwerk dat u wilt installeren en de gewenste beveiligingsfuncties. Het is essentieel voor bedrijven om te beseffen dat een elektrisch hek geld kan besparen door diefstal en vandalisme te verminderen.

Ga voor de beste beveiliging voor uw bedrijf!

Elektrisch hek voor uw bedrijf​

Elektrisch hekwerk bij Van Sprundel ICT & Beveiliging

Ontdek de voordelen en kenmerken van onze elektrische hekken.

Direct beginnen met uw aanvraag.

Elektronische hekken voor huis of op uw bedrijfslocatief.