Alarmsysteem met camera’s

Het nieuwste innoverende alarmsysteem geplaatst bij een Huisartsenpraktijk, wat vereist werd door de verzekering, volledig volgens de BORG certificering opgeleverd. Zelfs deuren en electrische rolluiken kunnen geautomatiseerd gekoppeld worden!

Super goed beveiligd: Alarmsysteem met camera’s

DE ALLERBESTE COMBINATIE, INCLUSIEF HANDIGE APPS

U wilt natuurlijk niet dat er bij u ingebroken word en dat bijvoorbeeld uw computers mee genomen worden. Uw medewerkers kunnen dan natuurlijk niet werken, dus uw bedrijf staat stil en dit kost u geld. Daarnaast bent u uw eigendommen kwijt.

Wij maken het inbrekers moeilijk

WIST U DAT CAMERABEWAKING OOK PREVENTIEF WERKT

Camera’s installeren wij aan de buitenkant van uw pand, alsmede plaatsen wij duidelijke stickers waaraan men kan afleiden dat u 24/7 beveiligd bent. Uw alarmsysteem wordt aangesloten op de meldkamer, wij onderhouden jaarlijks uw alarm en camerasysteem indien u dat graag wilt, en de camera’s die wij installeren zijn van zo’n uitmuntende kwaliteit dat de politie versteld zal staan van de haarscherpe beelden. Waarna zij de dieven gemakkelijk op kunnen sporen. Wij beveiligen vooral heel erg veel autobedrijven, restaurants en kantoorpanden.

alarmsysteem breda - Alarmsysteem met camera's

Breid uw alarmsysteem uit met draadloze rookmelders

INBREKER? U WORDT GEBELD. BRAND? OOK DAN WORDT U GEBELD.

Wij leveren hoge kwaliteit rookmelders, draadloos. Deze zijn van hetzelfde merk als het alarmsysteem. Het enige merk alarmsysteem wat wij leveren is van het merk Aritech. Waarom? Verschillende redenen: De kwaliteit is zo goed dat wij dit systeem aanbevelen. Weg met valse alarmen. Een tweede reden is dat wij gespecialiseerd zijn in dit merk, en het merk blijft innoveren. Er komen steeds nieuwe functies en nieuwe producten bij en zij blijven ontwikkelen.

24/7 Camerabewaking

4K CAMERABEELDEN IN COMBINATIE MET 4 TB CAMERA RECORDER

Er is een aanrijding geweest bij u op de parkeerplaatsen, maar de dader is gevlucht. U wilt de camerabeelden terug kijken, maar het kenteken van de dader is niet leesbaar, of het is te lang geleden inmiddels en de beelden zijn al weg. Dit wilt u niet mee maken. Daarom zorgen wij 1. voor 4K 8 megapixel camerabeelden en daarnaast voor een grote 4 TB harde schijf. Zo kunt u 3 weken terug kijken in zeer hoge kwaliteit en inzoomen op kentekens.

Handige camera en alarm app

BEDIEN UW ALARMSYSTEEM OP AFSTAND EN KRIJG NOTIFICATIES BIJ INBRAKEN EN BIJ BEWEGINGSDETECTIE

Het is 3 uur ’s nachts en iemand probeert de voordeur van uw pand te forceren. Al voordat de meldkamer u kan bellen kan desgewenst uw telefoon een sirenetoon produceren, waardoor u gelijk actie kunt ondernemen. U kijk zelf direct op de camera’s en ziet wat er gebeurt. U kunt zelf direct 112 bellen en in de auto stappen en uw collega’s oproepen. Zo bent u er snel bij en kan voorkomen worden dat al uw eigendommen gestolen worden.

Alarmsysteem Breda app alarm - Alarmsysteem met camera's
alarmsysteem bewegingssensor - Alarmsysteem met camera's
alarmsysteem magneetcontact - Alarmsysteem met camera's

Delen:

Andere artikelen

Elektrische poortdeur met auto bij een woning

7 redenen voor elektrische poortdeuren: gemak, veiligheid en meer

Elektrische poortdeuren bieden meer dan alleen veiligheid. Ze combineren gemak, esthetiek, en milieuvriendelijkheid in één innovatieve oplossing. Ontdek in deze blogpost waarom steeds meer huiseigenaren kiezen voor elektrische poortdeuren en hoe ze je dagelijkse leven kunnen verbeteren.

Stuur ons een bericht

Wilt u graag meer weten over onze beveiliging en ICT oplossingen? Neem gerust contact op!

Copyright © 2024 van Sprundel ICT