Electrische tuin poort

Elektrische Poort
Deze klant wilde graag niet meer uit zijn auto stappen om de poort open te doen, maar wilde dit graag met een afstandsbediening doen. Dit hebben wij natuurlijk geregeld.

Waarom een Electrische tuin poort?

NU MET AFSTANDSBEDIENING EN APP TE BEDIENEN! IN 1 DAG BIJ U GEINSTALLEERD.

Een prachtige poort maar elke keer in de kou, de poort, handmatig moeten openen? Van Sprundel ICT heeft hier de perfecte oplossing voor geregeld. Wij maken gebruik van de beste en nieuwste systemen.

Uw situatie is mogelijk als volgt: U heeft een houten of metalen poort en opent deze met de hand. Dit kan een poort zijn voor voetgangers of een poort om de auto de oprit op te rijden. Nu wilt u een stukje techniek op deze poort of deur hebben, om wat meer comfort te creëren. Zodat u bijvoorbeeld voortaan lekker warm vanuit de auto de electrische poort kan openen.

electrische poort breda - Electrische tuin poort

Een Electrische tuin poort voor uw gemak

ONZE MONTEUR MAAKT UW POORT ELEKTRISCH IN 1 DAG

Misschien rijdt u ook motor. U komt thuis aan en dan moet u de motor op de standaard zetten, van de motor afstappen, uw handschoenen uit doen, de sleutels van de poort pakken, de poort ontgrendelen en open maken. Dit kan natuurlijk veel gemakkelijker. Beeld u het volgende in: U komt thuis met de motor en aan uw sleutel die in het contact steekt, zit ook een afstandsbediening. U klikt deze aan, en de electrische poort gaat open, u hoeft niet af te stappen, en rijdt zo naar binnen. Achter u gaat de poort weer dicht. Ideaal toch? Zeker als u de motor voor woon-werk verkeer gebruikt en vaak naar binnen en buiten rijd.

Electrische hekopener of garagedeur

U BENT HET BEU OM STEEDS MAAR DE SLEUTEL TE GEBRUIKEN

Wij maken tegenwoordig gebruik van een verschillende electrische poorten en garagedeuren via wifi. Dit heeft enkele voordelen. De reguliere systemen werken enkel met een afstandsbediening. Maar met het nieuwste systeem wat wij installeren bij u, krijgt u ook een app op uw mobiel. Dankzij deze app kunt u -ongeacht waar u bent- de poort of deur altijd openen en sluiten.

Delen:

Andere artikelen

Stuur ons een bericht

Wilt u graag meer weten over onze beveiliging en ICT oplossingen? Neem gerust contact op!

Copyright © 2024 van Sprundel ICT