11 tips over elektrische poorten die u moet weten

Van Sprundel is de poort naar een veilige, hoogwaardige en elektronische tuinpoort.

Hoe werkt een elektrische poort?Elektrische poorten op uw terrein gebruikt u 24 uur per dag. De poort gaat soms wel tientallen keren per dag open en dicht, dan wilt u er toch zeker van zijn dat de poort gemaakt is om lang mee te gaan? Hoe werkt zo’n elektronische poort dan eigenlijk? Een automatische elektrische tuinpoort werkt als volgt: wanneer u met uw voertuig in de buurt van de poort komt, zullen de hekken zich automatisch voor u openen. Vervolgens sluiten de deuren van de elektrische poort ook volledig geautomatiseerd als u uw terrein verlaat of binnenkomt. Hieronder lees je op welke manieren de poort opdracht krijgt te openen of te sluiten. 

Wat kost een elektrische poort?


Grofweg kunt u bij Van Sprundel ICT & Beveiliging kiezen voor drie soorten tuinpoorten: enkel de motor laten installeren, de installatie van een dubbele elektrische draaipoort of een elektrische schuifpoort. 

Bestaande poort elektrisch maken 


U heeft een handmatige poort die u graag elektrisch wilt maken, dit kunnen wij voor u regelen. Of het nu gaat om een schuifpoort, een draaipoort of een nieuwe elektrische poort met loopdeur.

elektrische poort plaatsen - 11 tips over elektrische poorten die u moet weten

Dubbele elektrische draaipoort


Voor de luxe van een dubbele elektrische draaipoort moet u rekenen op €2000 en €4000, deze prijzen variëren enorm per aanbieder. 

Elektrische schuifpoort


Een elektrische schuifpoort is de duurste, maar ook de meest luxueuze optie. Deze poorten nemen echter geen plek in beslag als de deuren open en dicht gaan, handig voor oprijlanen met hoogteverschillen. Voor een volledig nieuwe elektrische schuifpoort betaalt u zo tussen de €3000 en €7000.

Een elektronische poort installeren biedt veel voordelen. Hierbij enkele voordelen van een elektrische poort op een rij: 

Camerabeelden op uw smartphone


Je kunt je tuinpoort optimaliseren met bijvoorbeeld een intercom. Via een ingebouwde camera ziet u op uw smartphone wie er voor uw poort staat. Ook kunt u met uw smartphone de poort openen en sluiten. 


Veilig tegen inbrekers  


Geen inbreker wil opgesloten worden door een elektrische poort, hij zal dan ook wel twee keer nadenken om uw terrein te betreden bij het zien van een elektrische poort, helemaal als de poort ook nog een camera bevat.  

In één dag uw elektrische tuinpoort


Veiligheid, gemak en comfort. Met een elektronische poort slaat u drie vliegen in een klap. Ons team van ervaren vakmensen maken door de installatie van een elektrische poort uw terrein in een dag veiliger, mooier en professioneler. 

Kentekenherkenning


Bij kentekenherkenning zal een sensor op de poort uw kenteken herkennen en de poort openen, ook een pas in ieder voertuig zal de poort eveneens automatisch openen en sluiten.  

Keuzes voor bedienen van elektrische poort: 


  • Bediening met een kentekenherkenning
  • Bediening met een afstandsbediening 
  • Bediening met een deurbel inclusief camera
  • Bediening met een smartphone
  • Bediening met een pasje
  • Bediening met een code
  • Bediening met een tijdschema 

Veilig voor mens en dier


De poortaandrijvingen voor elektrische tuinpoorten van Van Sprundel zijn volledig CE-gekeurd. Geavanceerde sensoren zorgen ervoor dat u, uw huisdier en uw voertuigen nooit tussen of onder de automatische poort bekneld zullen raken.

Delen:

Andere artikelen

Stuur ons een bericht

Wilt u graag meer weten over onze beveiliging en ICT oplossingen? Neem gerust contact op!

Copyright © 2024 van Sprundel ICT